Zlatna medalja

Plesni klub Aster u Poljskoj pokazao kako se pleše u BiH

Zlatnu medalju osvojili su Vedran Marčeta i Valentina Vavra u kategoriji Argentinski tango.
Lifestyle / Flash | 19. 03. 2019. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pokazali smo sucima, publici i plesačima drugih klubova kako se pleše u Bosni i Hercegovini'', rekao je ponosno Josip Milanović, plesni trener i PR plesnog kluba Aster koji je proteklog vikenda postigao sjajne rezultate na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Zlatnu medalju osvojili su Vedran Marčeta i Valentina Vavra u kategoriji Argentinski tango, dok su u plesnoj disciplini salsa couples Adults osvojili drugo mjesto te se tako svrstali u najbolje plesače svijeta. U ovoj disciplini predstavio se još jedan instruktorski par iz Astera, Maja Đukanović i Ognjen Elčić koji su osvojili 15. mjesto. 

Foto: PR / Plesni klub Aster
Foto: PR / Plesni klub Aster

Osim plesnih parova, na europskom prvenstvu kao jedine predstavnice Bosne i Hercegovine bile su i plesačice juniorske formacije, koje su osvojili značajno treće mjesto u kategoriji Latin show juniors, te starije plesačice iz istog plesnog kluba koje su se kući vratile s osvojenim četvrtim mjestom u kategoriji Caribbean show gropus Adults. 

Foto: PR / Plesni klub Aster

Svoj prvi nastup i to na europskom prvenstvu sigurno će pamtiti Andrea Vujović i Zijo Vladavić koji su se predstavili u kategoriji salsa couples juniors te osvojili deveto mjesto. Odlične rezultate, također s prvog europskog prvenstva pamtit će i perspektivna plesačica Hena Helppikangas koja je osvojila 24. i 25. mjesto u kategorijama solo salsa shines juniors i solo latin show juniors. 

Foto: PR / Plesni klub Aster
Kopirati
Drag cursor here to close