400 plesača

Plesni Centar ProDance u Mostaru organizira plesni turnir i božićnu plesnu reviju

Lifestyle / Flash | 02. 12. 2014. u 17:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni Centar ProDance Mostar po prvi puta u Mostaru organizira plesni turnir u latinoameričkim i standardnim plesovima, pod nazivom MOSTAR OPEN i Božićnu plesnu reviju koja će biti održana 20.12.2014.godine u gradskoj dvorani Bijeli Brijeg.

''U suradnji sa plesnim parovima iz Hrvatske i BiH odlučili smo se za jednu takvu manifestaciju i u našem gradu. Budući da smo mi jedini klub iz Hercegovine koji se bavi klasičnim plesovima, želimo pokazati mostarskoj publici ono što radimo, koju vrstu kulture podižemo na veću razinu, a isto tako želimo pokazati publici gdje mogu te prikazane plesove naučiti, te tako i njih ohrabriti da vode glavnu riječ i na svojim plesnim podijima'', rekli su iz PC ProDance Mostar.

Dodaju kako imaju želju da organiziraju jednu takvu plesnu atrakciju po prvi put na ovim prostorima, gdje bi njihovi plesači pokazali svoje znanje, trud i mukotrpan rad u ove tri protekle godine. ističu kako njihovi parovi to zaslužuju, budući da redovito idu na plesna natjecanja kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj, a i šire.

Planirani broj natjecatelja koji će sudjelovati na turniru je oko 400 plesača koje će ocjenjivati 5 sudaca iz Hrvatske i BiH. Prije samog turnira održat će se i Božićna reviju gdje će svi plesači PC ProDance pokazati svoj rad, odnosno odrađene koreografije u zadnja tri mjeseca.

Početak revije planiran je u 9 sati, nakon toga u 11 sati krećemo sa turnirom latinskoameričkih i standardnih plesova. Nakon završetka svih tih grupa krećemo sa natjecanjem solo plesača, latino formacija i školske lige. Predviđeni završetak je u 17 sati, ističu iz Plesnog Centra ProDance Mostar .

Kopirati
Drag cursor here to close