Uspjeh u Skoplju

Plesačice Zrinjskog osvojile zlatne medalje u svim disciplinama u kojima su nastupile

Natjecateljice ŠPK Zrinjski izveli su pet koreografija u kategorijama modernog baleta, klasičnog baleta, show dancea i jazz dancea te osvojili zlatna odličja u svim disciplinama u kojima su nastupili.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2019. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 2.000 plesačica i plesača iz Makedonije, Grčke, Srbije, Rumunjske, Italije, Njemačke, Slovačke, Crne Gore te Bosne i Hercegovine nastupilo je protekli vikend na međunarodnom plesnom natjecanju IDO GRAND PRIX ''Dance OFF 2019.'' u Skoplju.

Vrijedne natjecateljice Športskog plesnog kluba Zrinjski izveli su pet koreografija u kategorijama modernog baleta, klasičnog baleta, show dancea i jazz dancea te osvojili zlatna odličja u svim disciplinama u kojima su nastupili.

Foto: ŠPK Zrinjski / Plesačice Zrinjskog u Skoplju

Slobodno vrijeme u Skoplju iskoristili su za obilazak grada, a vratili su se zadovoljni rezultatima natjecanja koji su plod truda i rada svih članova kluba - plesača i trenera. Iz Zrinjskog se zahvaljuju roditeljima na nesebičnoj podršci i povjerenju.

U tijeku su intenzivne pripreme za brojne nastupe u prosincu te natjecanja u Zagrebu i Banja Luci, a već početkom Nove godine pripremaju nove plesne projekte za hercegovačku plesnu scenu, priopćeno je iz ŠPK Zrinjski.

Foto: ŠPK Zrinjski / Plesačice Zrinjskog u Skoplju
Kopirati
Drag cursor here to close