Svečano u Gabeli

Plavo-bijela noć: GOŠK proslavio stoti rođendan

GOŠK je proslavio stoti rođendan kluba te 29. rođendan najtradicionalnijeg nogometnog turnira u regiji - Memorijala Andrije Ankovića.
Lifestyle / Flash | 27. 01. 2019. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo koji klub se može pohvaliti tradicijom kakvu ima Gabeoski omladinski šprortski klub, odnosno GOŠK Gabela.

Naime, ove godine GOŠK je proslavio stoti rođendan kluba te 29. rođendan najtradicionalnijeg nogometnog turnira u regiji - Memorijala Andrije Ankovića.

Foto: Bljesak.info / GOŠK-ova Plavo-bijela noć

Tim povodom u Gabeli je između dva turnirska dana organizirana tradicionalna Plavo-bijela noć, koja je donatorskog karaktera, a na kojoj se okupilo više od 500 podržavatelja kluba.

Okupljene je pozdravio premijer Vlade HNŽ Nevenko Herceg koji je pohvalio rad Uprave i tradiciju kluba.

''GOŠK ima nešto što mnogi nemaju - veliku tradiciju i veliko srce. Vi u malom mjestu imate jednog premijerligaša koji slavi stoti rođendan kluba i 29. rođendan turnira Andrije Ankovića. To je zaista veliko i od srca vam želim da održite tu tradiciju i u desetljećima ispred nas'', poručio je Herceg.

Foto: Bljesak.info / GOŠK-ova Plavo-bijela noć

Načelnik općina Čapljina Smiljan Vidić također je zahvalio svima onima koji su pomogli rad kluba.

''Ova duga tradicija kluba je zaista nešto veliko, a sve to ne bi bilo moguće bez entuzijazma ljudi u klubu kao i sponzora koji sve to podržavaju. Čestitam stoga GOŠK-u stoti rođendan, kao i 29. godišnjicu Memorijala Andrije Ankovića'', poručio je prvi čovjek Čapljine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close