Pozitivan

Placido Domingo ima koronavirus

Trenutno smo svi dobrog zdravlja, ali ja sam imao neke simptome, groznicu i kašalj, pa sam se odlučio testirati i rezultat je bio pozitivan.
Lifestyle / Flash | 22. 03. 2020. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Operni pjevač Placido Domingo pozitivan je na koronavirus.

"Osjećam da je moja moralna dužnost da vam kažem da su testovi pokazali da sam pozitivan na COVID-19, koronavirus. Moja obitelj i ja smo svi u samoizolaciji sve dok se to medicinski smatra neophodnim. Trenutno smo svi dobrog zdravlja, ali ja sam imao neke simptome, groznicu i kašalj, pa sam se odlučio testirati i rezultat je bio pozitivan, piše Index.hr.

Molim sve da budu izuzetno oprezni, da slijede osnovne smjernice često perući ruke, da se drže udaljeni od drugih te da poduzmu sve što je u njihovoj mogućnosti da zaustave širenje virusa i prije svega - ostanite kod kuće ako možete!

Zajedno se možemo boriti protiv ovog virusa i zaustaviti trenutnu svjetsku krizu, da bismo se mogli vrlo brzo vratiti u svoj svakodnevni život. Pridržavajte se smjernica i propisa lokalnih samouprava da biste ostali sigurni i zaštitili ne samo sebe nego i cijelu zajednicu", poručio je legendarni glazbenik na svom Facebook profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close