Dario Šunjić

Pjesma mostarskog glazbenika među deset najboljih pjesama Vojvodine

Lifestyle / Flash | 20. 03. 2017. u 19:11 A.M.
Kopirati

Pjesma mostarskog glazbenika Daria Šunjića ušla je među najboljih deset pjesama Vojvodine.

Naime, u deset najboljih je ušla Dariova pjesma ''U tvojim očima''.

Ovaj mladi perspektivni mostarski pjevač iza sebe ima velik broj hitova, a njegova glazba i emocija davno su prešle granice Bosne i Hercegovine.

''I ja danas saznao za ovu nominaciju koja je odabir publike. Uglavnom ovo je veliko priznanje i vjetar u leđa da nastavim još jače i bolje raditi'', rekao je za Bljesak.info Šunjić, zahvaljujući svima.

Podsjetimo, glazbu i tekst ove pjesme potpisuje sam Dario, a uz Gabrijela Prusinu, Dario je bio i glazbeni producent pjesme.

Inače, Dario je u kratkom razgovoru za Bljesak.info rekao kako za mjesec dana snima novu pjesmu, te da publika može od njega očekivati brojna iznenađenja.

''Uskoro snimam novu pjesmu, malo življeg ritma, radit ću i spot u Mostaru. Planiram otići i u Beograd kao glazbeni centar regije, ma imam dosta planova ove godine a trebao bih uraditi i duet s jednim popularnim estradnim pjevačem, ali neka ostane tajna tko je u pitanju. Inače, redovno nastupam, a nadam se da će se publici svidjeti ono što im spremam'', rekao je Šunjić.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.