rock'n'roll ratnik

Phil Collins nastupio s razbijenom glavom i nogom koju ne osjeća!?

Lifestyle / Flash | 14. 06. 2017. u 21:48 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izračunima specijalista koji pokušavaju pratiti ostvarena bogatstva svjetskih zvijezda, legendarni Phil Collins raspolaže imetkom u vrijednosti od 230 milijuna eura.

Dakle, što se tiče potrebe za novcem, jedva da bi se mogao naći neki racionalan razlog za održavanje koncerata ovog glazbenika.

Prošloga tjedna 66-godišnji rocker nezgodno je pao u u svojoj londonskoj hotelskoj sobi i pritom ozlijedio glavu. Posjekotina iznad oka zahtijevala je šivanje, a zbog predostrožnosti liječnici su ga zadržali u bolnici 24 sata, kako ne bi došlo do nepredviđenih komplikacija.

Prema vlastitoj izjavi, Collins se u hotelskoj sobi sapleo preko stolice prilikom odlaska u WC.

Collins je zbog ozljede otkazao svoja dva koncerta u Londonu (predviđene za četvrtak i petak prošloga tjedna), što je bilo posve očekivano, ali kad se u nedjelju pojavio u Lanxess Areni u njemačkom Kölnu, svi su bili više nego iznenađeni.

Tim prije jer je Collins nastupio s velikim flasterom na čelu, a tragovi ozljede bili su još jasno vidljivi.

Phil Collins će u ovoj areni odraditi ukupno pet koncerata, a fanovima je kazao kako jednostavno nije mogao bez njih.

Napominje kako deset godina nije bio na turneji te jednostavno nije mogao dozvoliti da otkazuje više termina.

"Znam da sam rekao kako ću ići u mirovinu, ali sasvim iskreno kazano - nedostajali ste mi", pročitao je Collins svoju poruku fanovima u Kölnu na njemačkom jeziku.

Njegova turneja ima i simboličan zaziv ( „Not dead yet“),a ovakvim pristupom svome poslu slavni glazbenik pokazuje kako ne samo da još nije umro, nego je spreman pjevati i sa šavovima na glavi.

Proslavljeni glazbenik je prošle godine objavio i istoimenu knjigu o svome životu.

Očito je kako nije želio razočarati publiku, ali uistinu je logično pitanje zašto mu uopće više trebaju nastupi nakon komplicirane operacije kralježnice. Ova operacija ostavila je posljedice na njegovome tijelu u cjelini, a desno stopalo praktično više ne osjeća jer su živci nepovratno oštećeni.

Bit će ipak da je odgovor posve jednostavan - pjevam, dakle postojim...

Kopirati
Drag cursor here to close