Uništavanje

Park Zrinjevac: Oštećene kante i rasvjeta

Uništene su kante i rasvjeta u mostarskom parku Zrinjevac.
Lifestyle / Flash | 19. 04. 2018. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oštećena je rasvjeta, kao i kante za smeće u mostarskom parku Zrinjevac. Unatoč tome, što su kante za smeće oštećene, razasutog smeća po parku nema.

Dolaskom proljeća sve veći broj roditelja i djece boravi u Zrinjevcu. Prije nekoliko dana smo objavili reakciju našeg čitatelja koji tvrdi ''skriveni ubojica vreba u mostarskom parku Zrinjevac''.

''Ostatak od neke konstrukcije pored vlakića jedva je primijetan te sam ga otkrio tek nakon što sam zapeo i zamalo pao preko njega. Dijete može pasti i udariti glavom o željezo, ovo je iznimno opasno. Godinama dolazim u park, iako i građani snose odgovornost nemoguće je ne primijetiti da je pojedine igračke i inventar jednostavno nagrizlo vrijeme. Dotrajale igračke stvarna su prijetnja djeci jer iz njih vire razni šarafi, ekseri, i općenito su nesigurne za dječju igru'', rekao nam  je roditelj tada.

Podsjećamo, da su klupe i igračke u parku obnovljene prošle godine. U samo godinu dana park je doveden u stanje kao što je bilo i prije prošlogodišnje obnove.

Kopirati
Drag cursor here to close