Čestitke!

Pale zaruke: Mate Rimac zaprosio djevojku Katarinu

Sretnu vijest o zarukama Mate je objavio na svom Facebook profilu
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2020. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Rimac zaručio se s Katarinom Lovrić, a sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Jedan od najuspješnijih domaćih inovatora i poduzetnika te vlasnik kompanije Rimac Automobili, 32-godišnji Mate Rimac zaručio se nakon dugogodišnje veze s lijepom djevojkom Katarinom Lovrić, a sretnu je vijest u svom stilu objavio na Facebooku, piše Dnevnik.hr.

"Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka.



Vijest o zarukama na svom profilu na Instagramu objavila je i Katarina uz njihovu zajedničku fotografiju i fotografiju predivnog zaručničkog prstena koji krasi veliki kamen, pomalo neuobičajene, zelene boje.

Katarina i Mate pet su godina u sretnoj vezi, a ona je baš kao i on porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, i velika mu je potpora u privatnom i poslovnom životu. Atraktivna crnka studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se cijeli niz godina. O svojoj ljubavi ne pričaju u javnosti, niti ih često možemo zajedno vidjeti na javnim događanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close