Sudbonosno da

Oženio se Igor Karačić, Dušica ostavila bez daha

Mostarac i njegova odabranica, Makedonka Dušica Andanovska, rekli su sudbonosno ''da'' pred najbližim prijateljima
Lifestyle / Flash | 16. 06. 2021. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski rukometni reprezentativac, 32-godišnji Mostarac Igor Karačić i njegova odabranica, Makedonka Dušica Andanovska, izrekli su sudbonosno 'da' pred najbližim prijateljima, a jedan od njih, rukometaš Christian Dissinger, na Instagramu je objavio fotografije njihovog sretnog dana. Igor je nosio klasično odijelo, a na nogama je imao tenisice, dok je Dušica ostavljala bez daha u kratkoj bijeloj haljini s bijelim salonkama i velom.

Foto: Instagram / Igor Karačić i Dušica Andanovska

Par se upoznao u Makedoniji kada je Igor igrao za Vardar u kojem je proveo nekoliko godina, a s manekenkom je u vezi nešto više od dvije godine. Iako svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, povremenim zajedničkim objavama jasno su davali do znanja koliko uživaju u ljubavi.

Foto: Instagram / Igor Karačić i Dušica Andanovska

Tako je Igor u ožujku prošle godine objavio fotografiju na kojoj Dušica nosi zaručnički prsten na ruci. Rukometaš je svoju djevojku zaprosio iznenadivši je ružinim laticama oblikovanima u srce i svijećama na podu. Tu je bila i torta na kojoj je pisalo 'Hoćeš li se udati za mene?'.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Igor Karacic (@igorkaracicc18)

Par je božićne praznike proveo u Mostaru, a Dušica je sa svojim izabranikom bila i u Zagrebu tijekom priprema za Europsko prvenstvo. Trenutno žive u Poljskoj gdje Igor igra za rukometni klub Kielce.

Kopirati
Drag cursor here to close