Zabava

Ovog vikenda šareni Tuborg čepovi nagrađuju u Zenici i Bijeljini

Lifestyle / Flash | 02. 06. 2016. u 11:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuborg slavi zabavnu stranu života i nagrađuje svoje vjerne potrošače! Pridruži nam se na Tuborg partyjima, uživaj u dobroj muzici i zamijeni Tuborg čepove u bojama za nagrade!

Ovog vikenda družimo se u Zenici i Bijeljini gdje su planirani DJ party i koncert, uz sjajna iznenađenja u okviru nagradne igre, a sve pod nazivom „Tuborg - Tvoj izbor zabave“.

U petak, 3. lipnja pozivamo vas u Caffe Randers u Zenici, gdje je od 19 sati planiran DJ Party, a u subotu, 4. lipnja, pridružite nam se u OM Cafeu u Bijeljini gdje će za dobru atmosferu, s početkom od 20 sati, biti zadužen bend The Babe Barbarella. Reprizu dobre zabave u Bijeljini Tuborg šareni čepovi donose i 18. lipnja na istoj lokaciji!

Svi koji skupljaju Tuborg čepove u boji na planiranim Tuborg partyjima imaju priliku da ih zamijene za vrijedne nagrade. 15 čepova mijenjaju za majicu kratkih rukava, 20 čepova za majicu dugih rukava, 40 čepova za slušalice, 50 čepova za ruksak, a sa 15 različitih čepova imaju priliku da izaberu poklon koji žele! Naravno, uz šarene čepove imaju pravo i na svoj izbor zabave, što znači da sa tri čepa u istoj boji svaki posjetilac može mijenjati glazbu i slušati ono što on želi: House, Rock, Pop, R‘n‘B, Reggae, House, Disco, Hip Hop...

Više informacija potražite na Tuborg Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close