Ugodno oku i relaksirajuće

Ovo su najljepši trendovi za uređenje spavaće sobe ovoga ljeta

Važno je kreirati atmosferu u kojoj se dobro osjećamo.
Lifestyle / Flash | 02. 07. 2020. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PINTEREST  /  Ljetni trendovi  za preuređenje spavaće sobe

Spavaća soba slovi kao mjesto na koje možemo pobjeći i sakriti se od napornog i stresnog radog dana. Ljeto nudi savršenu priliku za preuređenje spavaće sobe. Otkrit ćemo koje boje i materijali su u tendu ovoga ljeta.

U spavaćoj sobi ostavljamo protekli dan iza sebe te se punimo novom energijom za nadolazeće zadaće. Zbog toga je važno kreirati atmosferu u kojoj se dobro osjećamo.

Ljeto je, s laganim materijalima i svježim bojama, idealno za malo nove svježine. Možda te za preuređenje spavaće sobe inspiriraju ovi ljetni trendovi.

Foto:PINTEREST / Ovaj prirodni materijal oduševljava lakoćom i osjećajem ljetovanja

Ratan

Na košarama, svjetiljkama, kao namještaj: ratan trenutačno spada među najpopularnije materijale te se nalazi u našim domovima u raznim oblicima i varijantama. Ovaj prirodni materijal oduševljava lakoćom i „osjećajem ljetovanja“ te je idealan za ljetno raspoloženje.

Savjet: ako već u sobi imaš svjetiljku od ratana ili koristiš košaru od ratana, možeš izgled nadopuniti s uzglavljem na krevetu od tog materijala.

Foto:PINTEREST  / Ovaj lagani materijal je ugodno hladan 

Lanene tkanine

Lanene tkanine sigurno oduvijek koristiš, ali ove godine su jako popularne i ne smiju nedostajati u spavaćoj sobi u toplim danima. Ovaj lagani materijal je ugodno hladan u obliku posteljine te je apsolutno svevremenski.

Foto:PINTEREST  / Ako želiš biti ovog ljeta u trendu, trebaš koristiti tople zemljane tonove

Zemljani tonovi

Bijela, bež i svijetloplava posteljina je kod mnogih u ljeto klasičan odabir kako bi se optički osvijetlila prostorija. Ako želiš biti ovog ljeta u trendu, trebaš koristiti tople zemljane tonove. To su prvenstveno tonovi poput pijeska, tamnozelenih listova, kaki ili terakota.

Foto:PINTEREST  / Drži jastuke i presvlake ton u tonu

Mješavina uzoraka

Jednobojni jastuci i posteljina su prošlost – u ljeto 2020. godine trend su mješavine uzoraka. Različiti jastuci u boho-stilu omiljeni su u mnogim krevetima, ali i presvlake s cvjetnim uzorcima vrlo su lijepe. Važno kako bi mješavina uspjela: drži jastuke i presvlake ton u tonu, piše na miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close