Potvrdile žene

Ovo su najbolja mjesta za tetovažu

Gotovo svatko barem je jedanput u životu poželio napraviti tetovažu na svome tijelu. No pitanje je - gdje?
Lifestyle / Flash | 11. 04. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LEĐA

Pogled na golog muškarca s tetovažom na leđima svakoj je ženi – vrlo napet. Kao i tetovaža na grudima, ni ova nije uvijek na vidiku svima, što stvari dodatno ‘začinjava’, piše Menshealth.rs!

TETOVAŽA SA STRANE

Ove tetovaže izgledaju seksi i na ženama i na muškarcima. Nisu uobičajene, pa su tim više i zanimljivije kad ih pokažete.

RAMENA

Djevojke kažu kako je ovo jedno od najatraktivnijih mjesta ta tetoviranje. Pa ako nosite majicu bez rukava, oborit će ih s nogu kad ugleda tetovažu na ramenima, a ako, pak, nosite kratke rukave, totalno će je zaintrigirati onaj fragment koji proviruje ispod rukava.

NA BICEPSU ILI TRICEPSU

Frajeri s tetovažama preko cijele ruke nevjerojatno su seksi, uglas tvrde pripadnice ljepšeg spola. Čak i samo jedan detalj na bicepsu ili tricepsu jednako je atraktivan.

NA GRUDIMA

To što ih ne vidi nitko, osim ako niste na plaži, tetovažu na grudima čini posebnim detaljem za podizanje njezinog uzbuđenja u spavaćoj sobi.

NA PODLAKTICI

Prizor muškarca s tetovažama na podlaktici, s podvrnutim dugim rukavima nevjerojatno je ‘napaljiv’ svakoj djevojci – jer vide i vašu tetovažu i mišiće. Ovim ste potezom definitivno ‘ubili dvije muhe jednim udarcem’!

Kopirati
Drag cursor here to close