Prirodna oaza

Ovo je nezaboravno…ovo je Sutjeska!

Lifestyle / Flash | 02. 02. 2016. u 08:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OK team OK Festa, zajedno s partnerima marketing agencijom MANIA uradio je promo video spot za NP Sutjeska. U spotu su predstavljene sve one aktivnosti i sadržaji koji posjetitelje očekuju prilikom posjete ovom nacionalnom parku. Biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, quad biking, kampiranje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi, samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti ovu jedinstvenu prirodnu oazu.

“Već dugo vremena prisutni smo u NP Sutjeska. Sve naše dosadašnje aktivnosti i programi koje smo realizirali u ovom nacionalnom parku, rezultirali su organizacijom OK Festa – festivala za mlade, koji osim glazbenog nudi i brojne druge sadržaje koji su primarno usmjereni na razvoj i promociju ove destinacije. Organizacijom OK Festa pokazali smo da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade, jer pored dobre glazbe i zabave na OK Festu, izuzetan dojam na posjetitelje ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizira, što i jeste bio naš cilj. NP Sutjeska odlikuje izuzetno prirodno bogatstvo i ponuda, koji su naša inspiracija u svemu što radimo i cilj nam je da mladima iz cijele regije približimo ovaj prostor, te ih upoznamo sa svim ljepotama i sadržajima koji ih tamo očekuju. Snimanjem ovog videa željeli smo pokazati samo dio onoga što nudi NP Sutjeska, a nadamo se da će ovi kadrovi motivirati mnoge da posjete ovaj nacionalni park“, poručio je Dubravko Suvara, direktor OK Festa.

Spot će biti korišten u promo turističke svrhe, s namjerom unapređenja i promocije turističke ponude NP Sutjeska, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.

Kopirati
Drag cursor here to close