Advent by Winterville

Ove godine Zimski grad ispred Kosače

Blagdansko ozračje Adventa u Mostaru počinje 1. prosinca ispred Kosače
Lifestyle / Flash | 29. 11. 2019. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo izdanje ''ADVENT by Winterville'', kao programska cjelina u okviru manifestacije ''Zimski grad - Winterwille by Coca-Cola'' u Mostaru, započinje u nedjelju, 1. prosinca 2019. u 19 sati, na  mostarskom Rondou, ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, gdje će se svečanim paljenjem prve adventske svijeće obilježiti početak Došašća.

U zabavnom programu sudjeluju: VIS Otkrivenje (župa Sv. Ivana Mostar),  bend Deja Vu, a   događaj će svojim nastupom obogatiti i balerine iz ŠPK Zrinjski Mostar.

Program će voditi mostarska glumica Tina Laco.

Foto: Bljesak.info / Jaslice ispred Kosače

''Sve naše sugrađane i goste očekuju  raznovrsni sadržaji uz prigodnu glazbu, kulturno-zabavni i humanitarni program te tradicionalne gastronomske delicije,  uz promocije domaćih proizvoda iz Hercegovine.

Na otvorenoj pozornici naši domaći bendovi, zborovi i umjetnici će svojim nastupima, donijeti istinski blagdanski ugođaj, koji će ispred Kosače trajati, od nedjelje 1. prosinca pa sve  do 1. siječnja Nove 2020. godine'', najavili su iz HDHS Kosača.

Cijeli adventski program imat će i humanitarnu dimenziju uz prikupljanje priloga za najpotrebitije građane Mostara.

Udruge koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i škole nuditi će svoje  originalne rukotvorine, zahvaljujući kojima će baš svatko moći dio čarolije ponijeti doma.

U suradnji s partnerima: Narodnom knjižnicom HNŽ-a, Lutkarskim kazalištem Mostar, Glazbenom školom Ivana pl. Zajca,  Hrvatskom poštom Mostar, te nizom prijateljskih udruga i pojedinaca, svakodnevno će biti organizirane edukativne i kreativne radionice za naše najmlađe.

Sve sadržaje u okviru programske cjeline ''Advent by Winterville'' organizira Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u suradnji s partnerskim institucijama i udrugama, a pod pokroviteljstvom grada Mostara.

Detaljne najave objavljivat će na svojoj web, instagram i facebook stranici: https://www.facebook.com/AdventKosaca/

Pozvali su sve da dožive najljepši Advent u predblagdanskom ozračju u okrilju Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close