MSF 2016.

Ove godine Mostar Summer Fest predstavlja čak 16 bendova na dvije pozornice!

Lifestyle / Flash | 25. 01. 2016. u 07:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine, 24. i 25.6.2016., na četvrtom po redu Mostar Summer Festu, organizatori najavljuju sjajan provod na čak dvije Festivalske pozornice! Nakon prošlogodišnje odluke da Festival presele u industrijsku zonu, točnije na plato Mostarskog sajma, ovog ljeta su odlučili festivalsku oazu dodatno obogatiti za još jednu pozornicu koju su prikladno nazvali 'INKUBATOR'.

„Sretni smo jer smo lani uživali na dosada najboljem izdanju Mostar Summer Festa. Industrijska zona nam je dala širinu da iskoristimo svu svoju kreativnost i da veliku betonsku površinu pretvorimo u mali Festivalski grad. Ove godine u Festivalski grad donosimo INKUBATOR. Naime, radi se o dodatnoj pozornici gdje ćete obe večeri Festivala moći uživati u sjajnim mladim bendovima iz regije,  s tim da ćemo ove večeri druženje na INKUBATOR pozornici završiti uz odličnu zabavu kakvu mogu pripremiti  jedinstveni Gustafi i Repetitor. Naravno, glavna pozornica i INKUBATOR će tehnički biti postavljeni na način da bez preklapanja zvukova možete uživati u svirci bendova koje želite slušati.“, riječi su organizatora. Na pitanje o ovogodišnjem line-upu dodaju: „Bilo je izazovno napraviti line-up za ovogodišnji Fest obzirom da su prethodnih godina na našoj pozornici nastupali imena poput TBF, Hladno Pivo, S.A.R.S., Bajaga i Instruktori, Rambo Amadeus, Partibrejkers, Psihomodo Pop, JINX, Elemental, Van Gogh, Dječaci i mnogi drugi. No, naš trud se isplatio, stoga s ponosom možemo reći da će ove godine publika na našem Festu uživati u svirci benda Ritam sex-i-ja, službenog tribute benda Red Hot Chilli Pappersa! Oni su naš prvi korak prema tome da na Festu ugostimo neka od vodećih imena svjetske glazbene scene. Također, sretni smo jer ćemo se ove godine družiti u dvosatnoj svirci legendarnog Parnog Valjka kojeg uistinu odavno nismo čuli u našem gradu. Ostvarili smo i želje naše publike koja je poželjela čuti Gorana Bareta i Majke, dok će raperi uživati u nastupima bendova Who See i Bad Copy. Pored ovih imena,na glavnoj pozornici će nastupiti i bendovi Svemir i Sleepyheads, a za one najizdržljivije stiže nam Kawasaki 3P. Sigurni smo da će ovih osam bendova u dvije noći Festa napraviti atmosferu koju nitko neće željeti propustiti!“, zaključuju iz organizacijskog tima.

Ističu kako će ubrzo u prodaju pustiti i ograničen broj Festivalskih ulaznica po promotivnoj, Early Bird cijeni, stoga ih svakako pratite na službenoj web stranici www.mostarsummerfest.com te na Facebook i Instagram Mostar Summer Fest profilu.

Za kraj dodaju kako će na INKUBATOR stageu pored Gustafa i Repetitora nastupiti bendovi Replicunts, Mašinko, Revskl, Auguste, Kezz i High 5. Sve to uz interaktivnu chill out zonu koju će dizajnirati s lokalnim umjetnicima i stvoriti nezaboravno Festivalsko ozračje 24. i 25.6.2016. u magičnoj industrijskog zoni grada Mostara!


Kopirati
Drag cursor here to close