Zoran Paunović Pauna i Zabranjeno pušenje

''Ovde se pije, ovde se puši rakija, pivo i dobra trava'' - pogledajte spot za pjesmu Balkan

Zoran Paunović Pauna i Zabranjeno pušenje snimili spot za pjesmu "Balkan"
Lifestyle / Flash | 19. 11. 2020. u 13:59 Bljesak.info
Balkan

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješna suradnja legendarnog Pušenja i Zorana Paunovića Paune, koja je rezultirala zapaljivim hitom "Balkan", nastavljena je snimanjem video spota za ovu pjesmu koja je odmah našla svoj put do publike.

Pauna je bio gost Seje Sexona i Zabranjenog pušenja u studiju "Plavi film" u Zagrebu i tamo je nastao spot za numeru "Balkan" koja slikovito i satirično opisuje situaciju u regiji.

Dobru atmosferu u studiju i fantastičnu interakciju benda s gostujućim pjevačem, prepoznatljivog i moćnog glasa, zabilježio je snimatelj Zoran Stojković pa je ovaj spot prilika za sve fanove, kojima nedostaju njihovi nastupi, da uživaju u muziciranju Pušenja i Paune.

Autor pjesme "Balkan" prezadovoljan je duetom koji je snimio sa Sejom Sexonom, koji je, kako kaže, bio "prvi i jedini izbor" za snimanje ove pjesme.

"Sejo i ja dijelimo ljubav prema istoj muzici, a Zabranjeno pušenje ima upravo onu energiju i senzibilitet koje sam zamišljao dok sam stvarao ovu pjesmu. Koliko smo uživali u zajedničkoj svirci i stvaranju, najbolje se vidi u ovom spotu.", kaže Zoran Paunović Pauna.

I dok svi čekamo povratak muzičara na bine i da koncerti ponovo postanu mogući, uživajte u spotu i pjevajte "Balkan" zajedno s Paunom i Zabranjenim pušenjem.


Kopirati
Drag cursor here to close