Herceg etno selo

Ovaj vikend posjetite 9. Sajam vjenčanja

U nedjelju će biti i finale nagradnog natječaja "Naj mladenci", za koji iz organizacijskog tima Sajma vjenčanja naglašavaju da će biti bogatiji nego ikad
Lifestyle / Flash | 04. 04. 2019. u 19:02 Bljesak.info
Kopirati

Herceg etno selo i 9. Sajam vjenčanja nezaobilazna su lokacija i događanje za sve mladence koji pripremaju svoje vjenčanje!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz najnovije trendove koje će vam predstaviti svi najvažniji izlagači iz svijeta organizacije vjenčanja iz BiH ali i Hrvatske, sajamske popuste, dnevne modne revije, edukacije, te nagradnu igru, organizatori su ove godine pripremili i zanimljive ‘tematske razgovore’.

Znate li razliku između raskoši i kiča?

Organizatorica Sajma vjenčanja, Dea Leko kratko nam je najavila raspored događanja:

"U današnje vrijeme Instagrama, Facebooka, Pinteresta i ostalih društvenih mreža vrlo je lako odgonetnuti što nam se sviđa te pronaći inspiraciju za vjenčanje kakvo bismo željeli no, upravo ta raznolikost i pristupačnost može nas dovesti do toga da pretjeramo. To je i bio povod da ove godine u suradnji s gospođom Letiziom Zadravec iz Gift shopa Letizia pripremamo cvjetnu i dekoratersku radionicu "Znate li razliku između raskoši i kiča?" na kojoj ćemo naučiti gdje je ta granica, kada je manje više i je li više uvijek dobro! Vjerujemo kako ćemo tako pomoći mladencima da u suradnji s profesionalcima odaberu upravo pravu količinu dekoracija i cvijeća i svoje vjenčanje učine veličanstvenim!". Radionicu "Znate li razliku između raskoši i kiča?" posjetite u subotu u 13:00 sati, odmah nakon modne revije.

Gala humanitarna modna revija za Udrugu za Down sindrom iz Mostara

U subotu vas očekuje i prezentacija najnovijih trendova kad je u pitanju vjenčani make up i frizura, koje će nam prezentirati Zdenka Ostojić I ekipa iz frizerskog salona Vip Saloon.

Središnji događaj u subotu navečer, u 20 sati, ipak će biti Gala humanitarna modna revija za Udrugu za Down sindrom iz Mostara.

Udruga za Down sindrom, Mostar osnovana je u veljači 2011. godine i do sad broji 31 obitelji i 30 nominalnih članova uključenih u njen rad. Temeljni cilj udruge je senzibilizirati društvenu zajednicu prema osobama s Down sindromom, unapređenje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanje, zapošljavanje i uključivanje osoba s Down sindromom u društvenu zajednicu, te poticanje znanstvenih i drugih istraživanja vezanih za Sindrom Down. Posebno isticati inkluzivno uključivanje osoba s DS u sve sfere društva, redovne vrtićke programe, redovno osnovnoškolsko i srednje obrazovanje te time mogućnost zapošljavanja osoba s DS.

Gala humanitarnu modnu reviju 9. Sajma vjenčanja nosit će osobe iz javnog života, među kojima su Ivo Amulić, Maja Blagdan, Žanamari Lalić, Vedran Mlikota i Adrijana Kurtišaj koji će na taj način potpomoći radu Udruge i senzibilizaciji javnosti prema osobama s Down sindromom. Prihod od prodaje ulaznica, po cijeni od 5 KM, organizator će donirati Udruzi.

Kako ispasti dobro na vjenčanim fotografijama?

A kako bi i vjenčane fotografije bile upravo takve, veličanstvene pobrinut će se vaš fotograf, naravno profesionalac! A kako bi on trebao odraditi svoj posao da bi vam fotografije bile kao iz snova kroz fotografsku radionicu u nedjelju, ispričat će nam majstori iz "Blink weddings". Ne propustite savjete majstora fotografije- Dine Joldića !

Na samom dolasku na Sajam, dočekat će vas ljubazne hostese, koje će svakom posjetitelju podijeliti kupon s popustom na sav asortiman u dm trgovinama diljem Hercegovine, a Croatia Osiguranje kao partner sajma omogućila je svima posjetiteljima popust na osiguranje kućanstva 15 %. Prilika za simpatičnu fotografiju svakako će biti “romantični Chia kutak” Meggle-a, kao i “slatki” kutak Kraša s najnovijim proizvodima.

U nedjelju će biti i finale nagradnog natječaja "Naj mladenci", za koji iz organizacijskog tima Sajma vjenčanja naglašavaju da će biti bogatiji nego ikad: " Zahvaljujući našim vjernim partnerima, sponzorima i izlagačima, Krašu, dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, tvrtki Džajić commerce, Foto Light Studio, Salonu vjenčanica Diosa, INOVA DECOR cvjetnoj galeriji, VIP Saloonu, Make up by Zdenka, Zlatarni Seiko, Vjenčanju u sedmom nebu, Fotkaoni, Brendo Zahvalnicama, Maximum Rent A Car-u fond poklona za "Naj mladence" je bogatiji nego ikad, no i mladenci se moraju potruditi.

Prijave još uvijek traju na službenoj Facebook stranici Sajma vjenčanja."

Kopirati