Lažu, a ni ne trepnu.

Ova tri znaka su najveći lažljivci u horoskopu

Lav voli biti u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega
Lifestyle / Flash | 04. 11. 2018. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova tri znaka pokazala su se kao najveći lažljivci u horoskopu.

Lav

Lav voli biti u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim osjeti da može izgubiti publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje izmišljati raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Kada čujete glasnu osobu koja u baru prepričava kako je vozila jugo brzinom od 280 km/h kroz kanjon Morače dok su ga seksualno opsluživale tri silikonske plavuše, znajte da je to Lav, piše B92.

Blizanci

Blizanac će slagati, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da pohvataju što su kome rekli, pa se često upetljaju u vlastitu mrežu laži i izlanu se. Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplavit će vas valom opravdanja.

Naravno, lažnih. Također, oni su pogrešna osoba za povjeravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu. To nije zato što su zlonamjerni, nego su toliko pričljivi da se nenamjerno izlete.

Ribe

Ribe rijetko kada lažu izravno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prešućivanje ključnih detalja i nečim što oni smatraju bijelim lažima, iako su ustvari crne k'o noć. One žive u svom izmišljenom svetu fantazija, tako da im nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera.

Tako dobro mogu zamazati oči slušateljima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Zamislite zrno pijeska i oko njega Jadransko more - toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu. Pričaju sa toliko detalja da nerijetko i same povjeruju u istinitost svoje šarene laže. Tako da tehnički i ne lažu...

Kopirati
Drag cursor here to close