Nose nesreću

Ova 4 božićna poklona nikako ne poklanjajte

Jesi li već nabavila sve poklone?
Lifestyle / Flash | 09. 12. 2020. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokloni za Božić donose puno veselja - svejedno je darujemo li nekome nešto lijepo ili dobijemo nešto od obitelji i prijatelja, prenosi miss7. Međutim, jesi li znala da postoje određene stvari koje zbog nekih starih praznovjerja ne bi trebalo poklanjati?

Cipele 

Vjeruje se da će partner ili partnerica pobjeći ako im se poklone cipele. Međutim, budimo iskrene: koja žena će reći „ne“ paru cipela? Osobito ako se radi o cipelama na visoku petu za kojima čezneš dugo vremena ili o novom modelu tenisica. Ako netko želi biti siguran, neka poklon plati kovanicom. To, kao, skida kletvu…

Satovi 

Satovi spadaju među najomiljenije poklone za muškarce i žene. Također su bezvremenski te praktičan modni dodatak. Međutim, ako je netko praznovjeran, to ne vrijedi. Naime, ako sat stane, može se dogoditi nesreća.

Savjet: kako bi bilo sa satom koji se sam automatski navija? Naime, tada neće tako lako stati.

Novčanik 

Jednom prazan, uvijek prazan? Nikada nemoj poklanjati prazan novčanik! Naime, vjeruje se da onda novac nikad neće doći. Kako bi djelovala protiv kletve, stavi u novčanik barem jednu kunu.

Biseri 

Biseri su klasični i lijepi. Zbog toga su lančići, narukvice ili naušnice omiljeni poklon za žene ispod božićnog drvca. Međutim, to znači sljedeće: za svaki biser po jedna suza. Ali, nemoj da te to preplaši. Ako si ljubiteljica bisera, onda to neće biti suze od tuge, nego suze radosnice!

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close