Javni poziv

Otvorena prijava za suorganizatora humanitarnog koncerta plesnog studija Flash

Upućen je javni poziv svim udruženjima, nevladinim, humanitarnim organizacijama Mostara kojima je pomoć potrebna, da se prijave i konkuriraju za suorganizatora koncerta.
Lifestyle / Flash | 10. 11. 2017. u 06:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio ''Flash'' Mostar ove godine otvara javni poziv za sva mostarska udruženja i nevladine organizacije te poklanja peti po redu tradicionalni plesno-glazbeni koncert.

Mogu se prijaviti svi oni koji žele da budu suorganizatori koncerta i time osiguraju cjelokupni prihod od prodaje ulaznica koncerta, navodi se u priopćenju iz PS Flash Mostar.

Naime, prije pet godina Plesni studio ''Flash'' je započeo humanu misiju organizacije i implementacije koncerta koja ima za cilj pomaganje drugima, te već četiri godine za redom u suradnji sa Udruženjem Naša djeca - Our kids u BiH pomaže korisnike Udruženja, djecu bez roditeljskog staranja i djecu sa poteškoćama u razvoju.

Ova humana akcija koja je prvi put izvedena 2012. godine se pretvorila u tradiciju gdje nesebično pomažemo onima kojima je pomoć potrebna. Sva četiri prethodna humanitarna koncerta, koji su se vodili pod nazivom Plešimo za Našu djecu, su bila posvećena Udruženju i njihovim korisnicima, navode iz plesnog studija.

Iz godine u godinu uspješno smo razvijali vrstu i broj izvođača, prijatelja, partnerskih medijskih kuća, pojedinaca, organizacija koji su na dobrovoljnoj bazi dali podršku koncertu, svatko na svoj način, i time pomogli organizaciju i realizaciju koncerta. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima Vama koji ste nesebično iz godine u godinu pomagali nama da pomognemo Našoj djeci, stoji u priopćenju.

Peti po redu koncert – čekamo na vašu prijavu!

Ove godine planiraju jubilarni, peti po redu koncert koji ovaj put žele pokloniti i drugima, stoga su uputili javni poziv svim udruženjima, nevladinim, humanitarnim organizacijama Mostara kojima je pomoć potrebna, da se prijave i konkuriraju za suorganizatora koncerta.

Udruženje/organizacija koja bude izabrana za suorganizatora koncerta će sebi osigurati cjelokupan prihod od prodaje ulaznica, a sam koncert će biti implementiran u prvom tromjesečju 2018. godine, navode iz PS Flash Mostar.

Naime, svi zainteresirani trebaju dostaviti svoje podatke uz motivacijsko pismo, u kojem opisuju zašto je baš njima potrebna pomoć i zašto bi upravo oni trebali biti suorganizatori ovogodišnjeg koncerta, na e-mail: [email protected].

Prijave primaju od 10.11.2017. godine do 01.12.2017. godine. Izbor suorganizatora će vršiti Upravni i Organizacijski odbor Plesnog studija ''Flash''.

Dokumenti za dostaviti:
- CV predstavnika udruženja/organizacije
- ID broj udruženja/organizacije
- Povijest udruženja/organizacije
- Lista ostvarenih humanitarnih akcija i projekata u prethodnoj godini
- Motivacijsko pismo (dati odgovor na pitanja: ''Zašto moje Udruženje treba biti izabrano?''  i ''Na koje aktivnosti će biti utrošena/usmjerena prikupljena sredstva od koncerta?'')

Kopirati
Drag cursor here to close