Novi Sad

Otvoren Exit

Prvoga dana na festivalu je bilo oko 44.000 posjetitelja iz preko 70 zemalja svijeta pa se očekuje da ovo bude jedan od najposjećenijih Exita.
Lifestyle / Flash | 13. 07. 2018. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Petrovaradinu, pokraj Novoga Sada, u petak rano ujutro okončan je prvi dan ovogodišnjeg glazbenog festivala Exit, koji će ugostiti tisuću pjevača, DJ-eva, glazbenika i članova bendova iz cijelog svijeta na 40 festivalskih zona.

Četverodnevni Exit počeo na glavnoj bini nastupom rok kantautorice LP, zatim performansom baletske zvijezde Sergeija Polunina uz Almazian Symhony, a među izvođačima prvoga dana bila je hrvatska skupina Detour, kao i trio Migos.

Finale ovogodišnjeg Exita bit će nedjelju kada će nastupiti, kako je predstavljen, najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta.

Prvoga dana na festivalu je bilo oko 44.000 posjetitelja iz preko 70 zemalja svijeta pa se očekuje da ovo bude jedan od najposjećenijih Exita, piše Hina.

I ove godine, prenose mediji, festival pored glazbenog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave ima brojne druge sadržaje i aktivnosti. Između koncerata, posjetitelji mogu pjevaju na karaokama, provode se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvijezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe itd.

Na Štrandu, gdje se nalazi Exit kamp, za vikend će biti organiziran izravan prijenos završnih utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu.

Nastao iz bunta i revolta zbog stanja u Srbiji koncem 90-ih, "Exit" je tijekom godina prerastao u jedan od najvećih muzičkih događaja u jugoistočnoj Europi, koji posjeti na desetine tisuće mladih iz cijele Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close