hiperbrendiranje

Otkrivena replika Velike Onofrijeve fontane načinjena od 2500 boca Coca- Cole

Lifestyle / Flash | 15. 07. 2016. u 13:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Replika Velike Onofrijeve fontane napravljena od 2500 boca Coca-Cole otkrivena je u petak na Trgu oružja u povijesnoj jezgri Dubrovnika.

Kako je ovom prilikom rekao dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, grad Dubrovnik je trenutno u procesu kojeg on zove 'hiperbrendiranje', piše DuList.

''Uzeli smo najpoznatije brendove svijeta i povezujemo ih sa Dubrovnikom, od Coca-Cole, Mercedesa, filmskih produkcija td. Svi ti brendovi žive u našem gradu proteklih par mjeseci'', rekao je Vlahušić,.

Regionalni rukovoditelj prodaje za regiju Jug, Coca-Cola HBC Hrvatska Jakša Maganić, rekao je kako ovakav projekt dolazi nakon uspješnog izdavanja bočice Coca-Cole s otisnutim Dubrovnikom.

''Nakon toga izrodila se nova ideja, a htjeli smo se povezati s kulturnom baštinom. Velika Onofrijeva fontana je sagrađena prije više od 500 godina i cijelo vrijeme je služila za osvježenje Dubrovniku'', rekao je Maganić te dodao kako je u replici fontane točno 2500 boca Coca – Cole, prenosi Fena.

Kako je na konferenciji za novinare povodom otkrivanja fontane rekla umjetnička voditeljica projekta od strane Grada Dubrvonika, Gaella Gotwald, prazne boce će se zamijeniti s bocama koje će svi zainteresirani građani moći oslikati na radionicama od 20. srpnja do 15. kolovoza.

Deset najbolje oslikanih dobit će nagrade, a najbolji rad bit će otisnut na bocama Coca- Cole u 2017. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close