Nagradna igra

Osvojite ulaznice: Tuborg vas vodi na nastup londonskog DJ-a, Marka Knighta

Lifestyle / Flash | 20. 02. 2017. u 15:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mark Knight, cijenjeni londonski house producent i jedan od najpoznatijih DJ-eva koji je surađivao s mnogim slavnim imenima pop, rock i elektronske glazbe, osnivač uglednog labela Toolroom Record-a, dolazi u Sarajevo.

U petak, 3. ožujka svirat će u Domu mladih Skenderija, gdje će publika, između ostalog, imati priliku čuti kako zvuče njegovi remixi Florence & The Machine’s „You’ve Got The Love” i singl „Your Love“, posljednji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a radeći s imenima kao Carl Cox, Jeff Mils i Eric Prydz.

Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvanrendnim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin).

Za nastup jednog od najpoznatijih DJ-eva na svijetu očekuje se veliko zanimanje, a do željenih karata publika može doći već sada zahvaljujući Tuborgu, koji vam poklanja 10 ulaznica za ovaj spektakularan glazbeni događaj.

Pet najbržih fanova Tuborg vodi na nezaboravni nastup Marka Knighta, koji će se dogoditi 3. ožujka u Domu mladih.

Kako bi osvojili ulaznice (5X2) potrebno je da nam pošaljete email sa svojim podacima (ime, prezime, broj telefona)  na [email protected], uz naznaku ''Ulaznice''. Sretno svima!  

 

Kopirati
Drag cursor here to close