Prijave u tijeku

Organizirano posjetite konje na Bilima

Organizirani posjeti nastavljaju se u nedjelju, 1. rujna, a bit će organizirani svake nedjelje sve do zime.
Lifestyle / Flash | 29. 08. 2019. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neformalna skupina zaljubljenika u prirodu okupljena oko Facebook stranice ''Konji na Bilima'' i dalje organizira posjete konjima na Bilima koje se nalaze između Mostara i Širokog Brijega.

''Organizirani posjeti konjima na Bilima imaju svrhu približavanja konja svim ljubiteljima ovih plemenitih životinja. Posjeti uključuju doček na Bilima, potragu za konjima, druženje s njima i upoznavanje života konja na Bilima'', izjavio je za Bljesak.info Marijo Bošnjak, 29-godišnji Mostarac koji se godinama brine o konjima na Bilima.

Foto: Marijo Bošnjak / Posjetitelji uživaju s konjima na Bilima

Organizirani posjeti nastavljaju se u nedjelju, 1. rujna, a bit će organizirani svake nedjelje sve do zime. Postoji mogućnost organiziranih posjeta i ostalim danima, a prijaviti se možete putem broja mobitela: +387 63 151 017 (Marijo).

''Termin je potrebno rezervirati tjedan dana prije. Informacije o dolasku, detaljima posjete i naknadi za vodiča možete dobiti putem poruka na našoj Facebook stranici Konji na Bilima'', zaključio je Bošnjak u izjavi za Bljesak.info.

Foto: Marijo Bošnjak / Posjetitelji uživaju s konjima na Bilima

Podsjećamo, veliki broj ljudi iz BiH i zemalja regije kao i Europe posjetio je konje na Bilima tijekom proteklih nekoliko mjeseci, a sva izvješća i fotografije možete pogledati na Facebook stranici Konji na Bilima.

Kopirati
Drag cursor here to close