MSF i dalje iznenađuje

Organizirani prijevoz iz čitave BiH na Mostar Summer Fest!

Ideja organizacije prijevoza zaživjela je prošle godine nakon raznih upita fanova iz gradova čitave Bosne i Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 26. 02. 2019. u 12:52 Bljesak.info
Mostar Summer Fest 2018 - Official Aftermovie

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su prošli tjedan najavili fenomenalan lineup Main Stage-a, Mostar Summer Fest i dalje iznenađuje i ovaj put donosi program organiziranog prijevoza za sve najvjernije fanove željne dobre zabave i nezaboravnog festivalskog iskustva.

Ideja organizacije prijevoza zaživjela je prošle godine nakon raznih upita fanova iz gradova čitave Bosne i Hercegovine. Nit vodilja je osim odličnog glazbenog i festivalskog iskustva, pružiti fanovima i odličan vikend provod. Suncem okupana Hercegovina i čarobna Neretva uz mostarske znamenitosti malo koga ostavlja ravnodušnim.

''U uvodu aftermoviea Mostar Summer Festa 2018. godine, vidimo divne prizore Mostara i okolice, te ekipe koja se odlično provela upravo na dodatnom sadržaju iz prošlogodišnje ponude organiziranog prijevoza. Dobrim iskustvom, odlučili smo se na ponovni pothvat istoga, uz suradnju s Let's Go Travel & Events agencijom. Tri različita paketa, s mogućnošću dolazaka iz svih gradova Bosne i Hercegovine daje priliku svima da nam se pridruže na Festivalu i dožive fenomenalno iskustvo'', objašnjavaju iz organizacijskog tima MSF-a.

Foto: PR / Dođite na MSF organiziranim prijevozom

Festival tako ove godine nudi tri paketa organiziranog prijevoza, pod nazivom Basic, Midi i Full Experience Paket uz kvalificirane pratitelje putovanja i vodiče. Početne točke prijevoza u oba pravca uz spavanje u hostelu te festivalsku kartu organizirane su iz čitave Bosne i Hercegovine.

Sve pakete možete kupiti preko stranice Let's Go Travel & Events, te pogledati više informacija o načinu plaćanja i rezervacijama.

Organizatori poručuju, da osim organiziranog prijevoza od danas svi fanovi mogu kupiti i drugi krug  festivalskih Early Bird 2 ulaznica (količine su ograničene), dostupnih po cijeni od 35 KM, a jednodnevne pretprodajne ulaznice po cijeni od 15 KM, čija akcija traje do 15. lipnja 2019.

Foto: PR / Mostar Summer Fest 2018. godine

Svakako napomena, da kupovinom jednodnevne ulaznice odmah odlučujete na koji festivalski dan želite ići od 27., 28. i 29.6.2019. u čarobnoj industrijskoj zoni (plato Mostarskog sajma). Na web stranici festivala su informacije o tome kada koji izvođač nastupa. Ulaznice su dostupne preko sustava kupikartu.ba, te je fizička prodaja istih omogućena u nekoj od njihovih poslovnica koje možete pogledati na poveznici.

Uz sve to vrhunac nezaboravnog vikenda u Mostaru, je uživanje u glazbenim poslasticama najavljenih bendova Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara. Lineup za najjači e-MOtion stage do sada, slijedi za nekoliko tjedana.

Više informacija pratite na internetskoj stranici te facebook eventu.

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.

FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close