Humanitarna akcija

Pomozite: Opremite potrebite školarce HNŽ-a za novu školsku godinu

U akciji možete sudjelovati novčanim donacijama, kao i donacijom školskog pribora (bilježnice, olovke, bojice, pernice), sve što ide u jednu školsku torbu.
Lifestyle / Flash | 19. 08. 2019. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni odbor "Merhamet Mostar" organizira akciju "Opremimo djecu za školu", koja ima za cilj prikupljanje školskog pribora za mališane iz socijalno ugroženih obitelji sa područja Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz Merhameta.

''Pozivamo sve sugrađane da se odazovu akciji i pomognu nam da napunimo njihove školske torbe i što bolje ih opremimo za nove školske izazove. To je zaista najljepši način da im zajedno poželimo sretan početak nove školske godine, i vratimo osmijeh na njihova lica'', naveli su. 

U akciji možete sudjelovati novčanim donacijama, kao i donacijom školskog pribora (bilježnice, olovke, bojice, pernice), sve što ide u jednu školsku torbu.

Foto: PR / Humanitarna akcija mostarskog Mehameta

Također, za one koji žele nudimo mogućnost donacije u iznosu od 100 KM, kojom se osigurava školska torba sa svim potrebnim priborom za jednog učenika.

Kao znak zahvalnosti, svi oni koji opreme jednog učenika, navode, dobit će i prigodnu zahvalnicu od Merhameta Mostar.

Sve donacije se mogu predati u prostorije Merhameta na adresi Maršala Tita 93 od 9-17 sati.

Sve novčane donacije mogu se uplatiti na žiro račun broj: 1604600046787940, sa napomenom: Za akciju "Opremimo djecu za školu"

Rok za prikupljanje donacija je 29. kolovoza, priopćeno je iz Merhameta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close