Skok u plićak

Opjevan put preko Svitave

Bend će tijekom ljeta napraviti mini turneju po festivalima u Bosni i Hercegovini kako bi predstavili kompletan materijal s albuma.
Lifestyle / Flash | 12. 06. 2019. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajrvski bend Jindas je objavio treći video spot s novog albuma i to za pjesmu 'Skok u plićak'. Satirična ska-etno pjesma, praćena tematskim  video spotom, pjeva o odlasku Bosanaca na more, njihovim putešestvijima i problemima s kojim se susreću.

Pjesma je izdana pod markicom Muzičke produkcije BHRT-a, a producent pjesme je Željko Pancho Škarić. Režiju i scenarij video spota potpisuje Eldar Muhić, dok su miks i master radili Hamdija Salihbegović i Nedžad Merdžanović u studiju 'Antika'. Pored članova benda, u video spotu se pojavljuje i mlada hrvatska glumica Martina Mandek.

''Tematika naših tekstova govori o svakodnevnici običnog čovjeka, njegovom okruženju i problemima s kojim se susreće. Pjesma Skok u plićak je proživljena situacija o problemima s graničnom policijom, zagubljenim pasošem, te ilegalno uvezenom paradajzu i šteki cigareta zbog kojih strepite na graničnom prelazu. Koga uhvate na granici, taj mora da se odluči na težak i mukotrpan put preko Svitave, te pronađe svoje mjesto pod suncem u Neumu'' poručuju Jindasi.

Bend će tijekom ljeta napraviti mini turneju po festivalima u Bosni i Hercegovini kako bi predstavili kompletan materijal s albuma. Album će izaći na jesen zajedno s video spotom za pjesmu 'Andaluzija'.

Video: Jindas-Skok u plićak [Official music video]
Kopirati
Drag cursor here to close