Pljuskovi, grmljavina

Olujno nevrijeme pogodilo Mostar, hoće li ulice izdržati?

Iako je jutro bilo vedro i sunčano, kiša, pljuskovi i grmljavina će obilježiti popodne, ali prema najavama prognostičara, i večernje sate u Hercegovini.
Lifestyle / Flash | 27. 07. 2018. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olujno nevrijeme praćeno kišom i gradom poharalo je, u petak 27.srpnja u oko 14 sati, Mostar. Kiša je izazvala poplave na na više lokaliteta i prometni kolaps, što odražava dugogodišnje probleme komunalne infrastrukture grada na Neretvi.

Foto: Bljesak.info / Gle 'malu' rupu poslije kiše

Gradske prometnice, dvorišta, dječja igrališa, ulazi u stambene zgrade i javne ustanove su pod vodom, što je dugogodišnji problem Mostara.

Iako je jutro bilo vedro i sunčano, kiša, pljuskovi i grmljavina će obilježiti popodne, ali prema najavama prognostičara,  i večernje sate u Hercegovini. Mostar je danas, kako navodi Federalni hidrometeorološki zavod, jedan od toplijih grad u BiH s izmjerenih 24 stupnja Celzijeva.

Foto: Bljesak.info / Muke po kiši za Opel Kadetta :(

Intenzivnije padaline očekuju se u središnjim i sjeveroistočnim područjima Bosne, a u Hercegovini pljuskovi su mogući na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 25 do 31, na jugu od 30 do 33 stupnja.


 

Kopirati
Drag cursor here to close