Sutjeska

OK Fest – Priroda uz glazbu

Zbog velikog zanimanja festivalske publike prijave za obje aktivnosti bit će moguće u OK kampu tijekom trajanja festivala.
Lifestyle / Flash | 22. 06. 2018. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine osim odlične zabave uz vrhunske regionalne i svjetske izvođače tijekom tri festivalska dana, svi posjetitelji petog po redu Nektar OK Festa imat će priliku uživati u magičnoj ponudi i avanturi kakva se može naći samo u NP Sutjeska. Tjentište će stoga 6, 7 i 8 srpnja biti središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru glazbu, provod i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode koji će se zajedno s nama upustiti u OK avanturu.

Rafting avantura na Tari pružit će vam nesvakidašnji adrenalinski doživljaj vožnjom u čamcima kroz najdublji evropski kanjon i drugi po veličini u svijetu, poslije kanjona rijeke Kolorado, naveli su organizatori.

Pored uživanja u rafting avanturi, Nektar OK Fest i ove godine nudi vam mogućnost da kroz šetnju jednom od najljepših staza koja vodi od Prijevora do Trnovačkog jezera, koje je na teritoriji Crne Gore, upoznate čari i ljepote NP Sutjeska. Na putu do Prijevora zastajemo i na jednom od najljepših vidikovaca – Dragoš sedlo, s kojeg se pruža fantastičan pogled na jednu od posljednjih sačuvanih prašuma u Europi – Perućicu, te vodopad Skakavac.

Video: OK avantura 2018


Zbog velikog zanimanja festivalske publike prijave za obje aktivnosti bit će moguće u OK kampu tijekom trajanja festivala.

Za sve one koji odluče da nam se pridruže napominjemo da mjesta u OK kampu još uvijek ima, te da će paket OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 35 KM biti dostupan i na recepciji kampa na Tjentištu po dolasku na festival. Kao i svake godine za kupce ovog paketa festivalski kamp otvaramo dan ranije tj u četvrtak 5. srpnja od 12:00.

Jednak adrenalinski doživljaj očekuje sve one koji se odluče da isprate trodnevni glazbeni program koji će se realizirati tijekom tri dana na isto toliko festivalskih bina.

OK SUMMER STAGE:

Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva

Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion

Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović

SENSATION OK STAGE: Laka; Zemlja Gruva; Atheist Rap; Obojeni program; Ritam nereda; Orthodox celts

Jägermeister MAIN STAGE: Stereo MC’s; Rudimental; Gibonni; Hladno pivo; Kiril Djaikovski; Jinx; Letu štuke; S.A.R.S.; Elemental.

OK AFTER PARTY: Vukašin/Irie FM; Gile/Električni orgazam; Sergej Trifunović; Remi/Elemental; Vasil Hadžimanov; Mika the Kawiar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close