Na otvorenom

OK Cinema zona na Tjentištu

Operacija kino, projekat Obale Art Centra u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom tijekom godine, posjećuje gradove Bosne i Hercegovine, promovirajući najnovija svjetska i europska filmska ostvarenja
Lifestyle / Flash | 10. 06. 2019. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Uspješna suradnja između Nektar OK Festa i Operacije kino koja traje već punih pet godina, nastavlja se i ove godine. Posjetitelji na Tjentištu bit će u prilici uživati u filmskim projekcijama u okviru OK Cinema zone na otvorenom.

Operacija kino, projekat Obale Art Centra u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom tijekom godine, posjećuje gradove Bosne i Hercegovine, promovirajući najnovija svjetska i europska filmska ostvarenja, te publici širom države donosi dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

Ekipa Operacije kino ovog puta odabrala je dvije filmske projekcije koje će 12. i 13. srpnja biti prikazane na velikom filmskom platnu od 21:00 u OK Cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“. Riječ je o filmovima:

Petak /12.07./ - Cold War
Subota /13.07./ - Birds of Passage

Uz odličnu glazbu, te adrenalinski doživaljaj NP Sutjeska, program OK cinema zone upotpunjuje sadržaje festivala, te ljubiteljima sedme umjetnosti pruža jedinstven doživljaj kina na otvorenom, pod zvjezdanim nebom na Tjentištu.

Ukoliko još uvijek niste osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu, još uvijek nije kasno da to učinite. Sve informacije o dostupnim paketima potražite na www.okfest.net/#booking .

 

Kopirati
Drag cursor here to close