Mostarski peksinluk

Ogorčeni Mostarci zbog bacanja hrane s balkona: Nabavite koke i svinje, pa držite u stanu

Lifestyle / Flash | 04. 02. 2015. u 09:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska nekulturna dosegnula je novu razinu. Pred smeća kojeg redovito viđamo po mostarskim ulicama i koje se ne odlaže na pravi način, pojedini građani u Mostaru imaju problema sa stanarima koji hranu bacaju s balkona.

''Nakon što nas je nebrojeno puta ujutro pri dolasku na posao dočekao nečiji ručak ili večera ispred radnog praga, nakon nekoliko pokušaja razgovora s kućnim savjetom zgrade, pojedinim stanarima, lijepljenja molbi na ulazna vrata i oglasnu ploču da se ne baca hrana s balkona, a znajući da komunalna inspekcija ili tko je već zadužen za ovakve stvari neće ništa uraditi po tom pitanju, primorani smo reagirati na bacanje hrane s balkona'', stoji u dopisu ogorčenih radnika čije radno mjesto se nalazi u zgradi u Ulici dr. Ante Starčevića.

''Naime, nakon što nas svakodnevno ispred radnih vrata u dvorištu zgrade u Ulici dr. Ante Starčevića br. 36 u Mostaru dočeka kruh, tjestenina, razne vrste sezonske salate (luk, rajčica, paprika...), razna kuhana jela itd. napravili smo obavijest za one koji bacaju hranu sa tekstom: Na pažnju za one koji bacaju hranu sa balkona nabavite koke i svinje pa držite u stanu, svakako ste ista stoka, pa nećete trebati bacati hranu u dvorište!'', poručuju ogorčeni radnici.

Kopirati
Drag cursor here to close