Zlatno sunce Mostara

Održano 23. izdanje Melodija Mostara

Lifestyle / Flash | 22. 04. 2017. u 06:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u velikoj dvorani Hrvatskoga doma “Herceg Stjepan Kosača” u petak održano 23. izdanje glazbenog festivala Melodije Mostara.

Zlatno sunce Mostara i Grand Prix " Melodija Mostara 2017” osvojio je Goran Škerlep koji je izveo pjesmu "Kad dođe kraj". Glavnu nagradu publike osvojio je Diego Zuliani sa pjesmom "Neka barem ti si sretna".

Na festivalu se ukupno predstavilo 14 izvođača iz BiH, Hrvatske, SAD-a i Njemačke.

Nagradama su se još okitili i grupa Macao, Tommi Mishellskladbo, Niko Bender, Berni, Sinovima Hercegovine, grupa Mi, te Pere Križanovića.

Najboljim debitanticama su proglašene članice etno skupine Čuvarice, dok je nagradu za najbolju koreografu osvojila Željka Bošnjak Zovko.

Program je plesnom točkom otvorila mostarska plesna skupina Mo-Stars, a prije izvedbi pjesama u konkurenciji za nagrade izvedeno je šest skladbi koje su uvrštene u projekt “Biseri Mostara”.

Riječ je o dva CD-a na kojima će se u izdanju Song-Zelexa i Croatia Recordsa naći 40-ak skladbi koje su označile Melodije Mostara od samih početaka tog festivala. U show programu nastupili su Tomislav Bralić i klapa Intrade.

U subotu, s početkom u 18 sati, u istoj dvorani bit će održan dječji festival “Male melodije Mostara 2017.

Kopirati
Drag cursor here to close