Intera

Održana Modamo.kreartiva edukacija u Mostaru

Lifestyle / Flash | 11. 10. 2016. u 13:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer je dan u Intera Tehnološkom Parku u Mostaru prošao u znaku prve edukacije koju je organizirao Modamo.kreartiva tim u suradnji s Intera Tehnološkim Parkom i uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

Podsjećamo, edukacije su prvi korak ka organiziranju trećeg po redu Festivala dizajna i umjetnosti Modamo.kreartiva koji se priprema za proljeće sljedeće godine, točnije za 20.5.2017., na lokaciji u Sarajevu.

Pred predstavnicima 15 domaćih bh.brandova, mentori su pružili svoja znanja o tri najvažnije teme kada govorimo u uspješnom poslovanju na našem tržištu.

Dan je počeo edukacijom mentorice Arijane Miličević koja je na temu „Kako uspješno lansirati proizvod na tržište i doći do većeg broja kupaca?“ podijelila svoje iskustvo koje je proteklih godina stekla u plasiranju proizvoda na tržište BIH, ali i regije.

Nakon što su dobili konkretna znanja o tržištu i kupcima, bh.kreartivci su kroz interaktivne vježbe s mentorom Arminom Alijagićem saznali kako kreirati brand i osnažiti već postojeći, a nakon osvježenja uz zajednički ručak uslijedila je i edukacija o danas iznimno važnim društvenim mrežama.

Mentorica Erna Saljević kao uspješna bh.blogerica i voditeljica društvenih mreža za različite brandove na našem tržištu, otkrila je koje su to najčešće pogreške koje kreartivci čine na društvenim mrežama, te kako se uspješnije predstaviti i doći do većeg broja fanova.

''Iznimno smo sretni jer se za edukacije do sada prijavilo 78 bh.brandova. Od tog broja, njih 15 najboljih je dobilo priliku za sudjelovanjem na edukaciji u Mostaru, a ovakva potražnja je samo pokazatelj da radimo sjajnu stvar za domaću kreativnu industriju za koju vjerujemo da ćemo dodatno osnažiti kako kroz naše edukacije, tako i kroz Modamo.kreartiva Festival dizajna i umjetnosti koji spremamo na proljeće. Uistinu pokrećemo bh.tvornicu lijepih stvari!“, prokomentirali su organizatori.

Modamo.kreartiva edukacije se dalje sele u Sarajevo te u Banja Luku, a sve o načinima prijave na ove besplatne edukacije možete saznati na web stranicama modamo.info i intera.ba, te na društvenim mrežama facebook.com/modamo.kreARTiva, te instagram.com/modamokreartiva, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close