Prijateljevanje

Održana lovačka večer Lovačkog društva 'Jarebica'

Dr. Maki Grle, predsjednik Lovačkoga društva "Jarebica" Mostar je pozdravio sve nazočne lovce i ostale uzvanike
Lifestyle / Flash | 04. 03. 2019. u 10:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR Vlada HNŽ / 

Pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade i u organizaciji Lovačkog društva "Jarebica" održana je tradicionalna Lovačka večer u svadbenom salonu Afrodita na Sretnicama, izvijestili su u ponedjeljak iz Vlade HNŽ-a.

Dr. Maki Grle, predsjednik Lovačkoga društva "Jarebica" Mostar je pozdravio sve nazočne lovce i ostale uzvanike, i napose zahvalio Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i predsjedniku Hercegu, kao i ostalim donatorima i prijateljima Društva.

Nazočne je, također, upoznao s radom Društva, planovima i problemima s kojima se lovci susreću, naglasivši kako je prijateljevanje prigoda za razmjenu iskustava i učenje o novinama u lovstvu.

Slavko Marin, predsjednik Lovačkog saveza Herceg-Bosne, u kratkom obraćanju nazočne je pozdravio ističući važnost ovakvih skupova gdje lovci prijateljuju, razmjenjuju iskustva i uspostavljaju temelje za daljnje jačanje lovstva na ovim prostorima.

Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ-a, u ime predsjednika Vlade pozdravio je nazočne i istaknuo iznimnu bitnost lovstva, ali i poštivanja lovačke etike.

''Vaša dužnost je, također, i održavanje normalnoga eko-sustava i uzgoj i zaštita divljači, te s pravom možemo istaknuti da ste Vi - lovci istinski zaštitnici divljači i prirode. Budite uzor svima koji vole divljač i prirodu. Dobra Vam kob!'', kazao je Čerkez.

Kopirati
Drag cursor here to close