PS Flash

Održana interaktivna radionica o hip-hop kulturi Hercegovine

Lifestyle / Flash | 23. 10. 2016. u 14:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kroz današnju interaktivnu radionicu članovi PS Flash su se upoznali sa hip-hop kulturom koja je zastupljena u Mostaru i Hercegovni.

Plesni studio “Flash”, koji djeluje pri Muzičkom centru “Pavarotti”,  danas je za svoje članove organizirao kreativnu radionicu o hip-hop kulturi.

Radionica se sastojala od predavanja koje je obuhvatilo sva četiri obilježja/elementa koji čine hip-hop kulturu (grafiti, breakdance, DJ-anje, MC-anje/rep) te praktičnih vježbi izrade grafita, repanja i hip-hop plesa.

''Radionica je organizirana s ciljem edukacije plesača o različitim plesnim stilovima i kulturama koje postoje na našem području. Na taj način plesači su shvatili hip-hop kulturu, i samim tim se praktično približili i poistovijetitili sa ulogama koje će dobiti u novim koreografijama'', priopćeno je iz PS Flash.

Radionicu su predvodili talentirani mladi ljudi iz Hercegovine koji se bave spomenutim aktivnostima, te su u svojim zajednicama prepoznati kao afirmatori i akteri hip-hop kulture: Maid Redžić (Mostar, izrada grafita/writter), Armin Miljević (Mostar, MC), Miljan Buha (Nevesinje, MC), Antonio Čuljak (Mostar, DJ/MC), Tannio Barrio D.R. (Livno, MC, producent), Tea Peco (Mostar, hip-hop plesna radionica).

Kopirati
Drag cursor here to close