Youtube i Gaming spektakl

Održan prvi Ultra Tube Fest

Zabavu su, spektakularnim glazbenim nastupima,dodatno začinili popularni YouTuberi Nedim, Bake, Nuni i Lea Stanković.
Lifestyle / Flash | 29. 02. 2020. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni fanovi YouTube kulture u subotu 29. veljače su prisustvovali premijernom izdanju Ultra Tube Festa, događaja koji je u organizaciji BH Telecoma i Samsunga, u sarajevski Dom mladih, doveo najveća imena regionalne YouTube scene.

Ultra Tube Fest je bio savršena prilika da se fanovi YouTube kulture upoznaju sa najvećim regionalnim zvijezdama ove planetarno popluarne platforme kroz jedinstven edukativno-zabavni program. CeriX, Braco Gajić, Nuni, Nedim, iggy Plejer, Nugato, Bake, 50N3, Imperator FX, Sara i Lea Stanković priredili su posjetiteljima vrhunsku zabavu i dan za pamćenje.

Foto: PR / Održan prvi Ultra Tube Fest

U prepunom Domu mladih program Ultra Tube Festa odvijao se paralelno u Ultra Fan Zoni i Samsung Play Areni. Posjetitelji su uživali u vrhunskoj zabavi i druženju, sudionici su sa prisutnima podijelili vlastito iskustvo u kreiranju video sadržaja, a razgovaralo se i o veoma važnim temama kao što je sigurno i oprezno korištenje interneta.

Foto: PR / Održan prvi Ultra Tube Fest

Zabavu su, spektakularnim glazbenim nastupima,dodatno začinili popularni YouTuberi Nedim, Bake, Nuni i Lea Stanković.

Bogat popratni sadržaj odvijao se na više lokacija u kojem su najviše uživali ljubitelji gaminga.

Foto: PR / Održan prvi Ultra Tube Fest

U Samsung Play Areni gosti su predstavili nove igrice i pokazali neke od najzahtjevnijih gaming trikova, a najhrabriji posjetitelji su imali priliku da odmjere snage protiv nekih od najboljih regionalnih gamera.

Ultra Tube Fest odvija se u organizaciji BH Telecoma i Samsung. Prijatelji Festa su voda Lejla i White Shark. Medijski pokrovitelji HAYAT, Radio8, Studomat.ba i Školski.ba.


Za više informacija posjetite www.ultratubefest.ba ili Ultra Tube Fest profile na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close