Za brak spremni?

Odgovori koje želite čuti prije sudbonosnog DA!

Lifestyle / Flash | 05. 05. 2017. u 09:57 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brak, kao niti ozbiljne veze ne treba shvaćati olako. Želite li s nekim provesti život, potrudite se saznati odgovor na svako od ovih pitanja, piše Cosmpolitan

Koliko je spreman priznati kada je u krivu

Ništa ne ubija veze brže od ega. Planirate li jedno drugome brojati pobjede i poraze, loše vam se piše. Morate oboje biti spremni priznati kada ste u krivu, popustiti i priznati pogrešku. Baš kao što ćete nekada morati popustiti i pristajati na kompromise. Stoga je važno znati jeste li doista na to spremni.

Kakvo je njegovo mišljenje o braku

Brak može biti super uzbudljiv i romantičan, no isto tako može djelovati i strašno. Razgovarajte o svojim očekivanjima, planovima i željama, kao i stvarima koje vas potencijalno najviše brinu. Jednom kada shvatite kako onaj drugi diše, puno ćete lakše zajedno ploviti prema cilju i mirnoj bračnoj luci.

Zbog čega vjeruje da ste baš vi osoba s kojom želi provesti život

Naravno da vas voli, no ono što trebate čuti je malo podrobnije objašnjenje. Ako se može sjetiti nabrojati svega zbog čega vas voli, to će vam olakšati da se potrudite i dalje biti takva osoba, a ako vas je zavolio zbog nečega što više niste vi i što više niste spremni biti, onda je ovo pravo vrijeme da razgovarate o tome.

Koliko mu je u životu bitna romantika

Naravno da će romantičnih gesti biti sve manje što dulje budete zajedno, no ono čega morate biti svjesni je da su povremene romantične sitnice ono što će vašu ljubav osnaživati svakog dana, tjedna, godine, i da morate biti voljni barem povremeno poraditi na njima.

Želi li uopće djecu i koliko njih. I ako da, kada bi ih volio dobiti

Ovo je važna stvar jer morate biti svjesni da ste na istoj valnoj duljini kada su ovako bitne stvari u pitanju. Razgovaranje o tome koliko djece želite i kada, kako ih želite odgajati i što biste im sve voljeli pružiti otkrit će vam koliko ste doista kao par kompatibilni i želite li doista iste stvari.

Kako zamišlja napredovanje vaše veze

Ljudi se mijenjaju, sazrijevaju, uče, napreduju... Morate biti oboje spremni raditi na sebi, rasti zajedno i držati korak jedno s drugim jer ćete u protivnom, prije ili kasnije, jednostavno prerasti jedno drugo.

Što misli o rastavi braka

Svi volimo misliti kako će brak koji sklopimo trajati zauvijek, bez obzira na sve, no jako je važno da razgovarate o tome kako gledate na rastavu. Smatrate li to logičnim korakom kada stvari ozbiljno zapnu ili vam razvod uopće nije opcija? Razgovor o ovom pitanju otkrit će vam što svatko od vas smatra krajem i 'deal breakerom', a što smatra tek zaprekom preko koje je moguće prijeći.

Postoji li nešto što se dogodilo prije nego ste ga upoznali, a što vam nije priznao

Koliko god ovo dramatično zvučalo, ne mora nužno značiti da insinuirate postojanje nečeg lošeg. Jednostavno želite znati sve o njemu, i dobro i loše, prije nego mu obećate vječnu ljubav.

Kopirati
Drag cursor here to close