Vjeran do groba

Od svih horoskopskih znakova ovaj je najmanje sklon preljubu

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vjernosti, a još nekoliko znakova zodijaka također nije sklono prevari.
Lifestyle / Flash | 19. 01. 2019. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od svih 12 znakova horoskopa ovaj je najmanje sklon preljubu.

Riječ je o Rakovima koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati obitelj. 

Za voljenu osobu spremni su učiniti sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje. Ono što također karakterizira osobe rođene u ovom znaku jest da neće dopustiti da išta stane na put njihovoj ljubavi te će se potruditi riješiti svaki problem čim se pojavi. Rakovi svoje partnere uvijek stavljaju na prvo mjesto te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo stati u njihovu obranu pod svaku cijenu, piše Index.hr. 

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vjernosti, a još nekoliko znakova zodijaka također nije sklono prevari. Među njima su Bikovi koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, tradicionalne Djevice i Jarci koji su na glasu kao jako strpljive osobe te su spremni poraditi na svojoj vezi koliko god je potrebno.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close