Prognoza za iduće dane

Od petka grmljavina i pljuskovi

U većem dijelu BiH danas će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.
Lifestyle / Flash | 08. 06. 2021. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jugu Hercegovine u utorak ujutro je pretežno oblačno vrijeme, a u središnjim i istočnim područjima Bosne maglovito i s niskim oblacima. U ostatku Bosne i Hercegovine vrijeme je sunčano, javlja Anadolu Agency (AA).

Najniža temperatura zraka izmjerena je na Bjelašnici, 7 stupnjeva, dok je najtoplije bilo u Mostaru, 21 stupanj, ističu iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U većem dijelu BiH danas će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Tijekom dana porast naoblake u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 24 do 28, na jugu do 31 stupanj Celzijusa. U Sarajevu jutro oblačno i maglovito uz postepeno razvedravanje. Dnevna temperatura oko 25 stupnjeva.

U srijedu se očekuje uglavnom sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 22, na jugu zemlje do 24, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 32 stupnja Celzijusa.

U četvrtak se očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padalina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 30 stupnjeva.

U petak se očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U većem dijelu Bosne se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 30 stupnjeva Celzijusa.

U subotu se očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima u grmljavinom. U Hercegovini, uglavnom, bez padalina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stupnja Celzijusa, prognoza je FHMZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close