Godišnjica Udruge krmaka

Od 'jutra do sutra' - Svi krmci u duši pozvani na feštu u Tomislavgrad

Udruga krmaka i ove godine slavi godišnjicu
Lifestyle / Flash | 21. 06. 2019. u 20:19 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja 15. godišnjice osnivanja, "Udruga krmaka" iz Tomislavgrada organizira prigodan zabavni program koji će se održati u subotu, 22. lipnja, u Grlima pored Tomislavgrada.

 Godišnjica se obilježava tradicionalnom 'krmskom feštom' koja se sastoji od druženja, pjesme te izobilja kvalitetnih i dobro pripremljenih jela i pića, kazao je idejni začetnik i predsjednik udruge Jozo Ćurčić.

Kao član organizacijskog dijela, pozvao je sve svoje članove, ali i one koji to nisu, a osjećaju se, kako kaže, kao 'krmci u duši' da se odazovu na feštu koja će održati u subotu kod šumarske kuće.

 Istaknuo je kako je moto obljetnice da fešta traje od jutra do sutra, tako da se nikako ne može zakasniti niti uraniti.

"Udruga krmaka" nije ostala u Tomislavgradu već su tijekom godina iz nje nastale i podružnice u Središnjoj Bosni, Hercegovini te Bugojnu, Uskoplju, a svoje članstvo proširili su i do susjedne Hrvatske, gdje također imaju podružnice u Splitu, Korenici i Zagrebu.

Zanimljivost ove udruge je i ta da članovi nisu samo Hrvati nego da tu ima i osoba drugih nacionalnosti, a od svog osnivanja organizirali su niz humanitarnih akcija.

Kopirati
Drag cursor here to close