Prognoza vremena

Oblačno vrijeme s kišom

U Bosni i Hercegovini najavljeno je oblačno s kišom.
Lifestyle / Flash | 05. 04. 2018. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim i sjevernim područjima registrirana je i kiša.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 2 stupnja, Sokolac 4, Zenica 7, Livno 8, Bugojno, Grude, Ivan-sedlo, Prijedor i Sarajevo 9, Jajce, Široki Brijeg, Stolac i Tuzla 10, Bijeljina, Mostar i Zvornik 11, Brčko i Trebinje 12, Banja Luka, Bihać i Gradačac 13, Sanski Most 14 i Neum 15 stupnjeva.

Atmosferski tlak u Sarajevu iznosio je 942 milibara, u normali je i sporo opada.

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, jači pljuskovi se prognoziraju u Bosni. U Hercegovini lokalno slabija kiša. Od sredine dana prema večernjim satima moguća je grmljavina u Krajini na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. U noći na petak vjetar mijenja smjer na sjever. Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 20 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je moguća u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close