Prognoza

Oblačno s kišom do kraja tjedna

Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 24 stupnjeva Celzijusova, na jugu zemlje do 28.
Lifestyle / Flash | 28. 09. 2021. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Malo kiše može pasti prijepodne i sredinom dana u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima.

Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 24 stupnjeva Celzijusova, na jugu zemlje do 28.

U Sarajevu je pretežno oblačno vrijeme, a najviša dnevna temperatura zraka biće oko 22 stupnja.

U srijedu će u BiH biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Padaline u Bosni se očekuju krajem dana i u ranim jutarnjim satima u četvrtak. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između osam i 13 stupnjeva, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura između 19 i 24, na jugu do 26 stupnjeva.

Pretežno oblačno s kišom i pljuskovima očekuje se i u četvrtak. Od jutarnjih sati padavine se očekuju u Bosni, a od sredine dana prema poslijepodnevnim satima i u Hercegovini. Vjetar slab, sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između osam i 13 stupnjeva, na jugu zemlje do 17. Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19, na jugu od 21 do 25 stupnjeva.

U petak se u Bosni prijepodne očekuje pretežno oblačno vrijeme. Smanjenje oblačnosti moguće je u drugoj polovici dana. U Hercegovini je najavljena umjerena naoblaka. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između osam i 12, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 16 i 21, na jugu zemlje od 21 do 25 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close