Kampanja protiv nasilja

Objavljen video pretučenih djevojaka u Mostaru

Lifestyle / Flash | 25. 01. 2016. u 17:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budi muško klub Mostar i portal Moja.ba snimili su video kojim su željeli ukazati na problem nasilja nad ženama i djevojkama, priopćeno je.

''Video ''Za nasilje nema opravdanja'' smo snimili u Mostaru i u njemu smo željeli pokazati kako se žene i djevojke postavljaju kad postanu žrtve nasilja'', rekao je Nedim Mičijević iz Budi Muško Kluba.

Anamarija Jelonjić, jedna od urednica portala Moja.ba ukazala je na porazne podatke po kojima je svaka druga žena u BiH barem jednom u životu pretrpjela neki oblik nasilja.

#Mostar www.moja.ba i Budi Muko Klub Mostar provode kampanju protiv nasilja nad enama i mladim djevojkama

Posted by moja.ba on 25. siječnja 2016

''Nasilje nad ženama je nešto što se nažalost događa svaki dan, ali o čemu se ne govori svaki dan. Ovaj video smo snimili kako bi doprinijeli borbi protiv ovog problema i pokazali ženama da ima izlaza iz pakla nasilja. Vrlo je važno da su mladi prepoznali ovaj problem i da su mlade djevojke pristale glumiti pretučene žrtve u ovom videu'', rekla je Jelonjić.

Budi Muško Klub Mostar je dio projekta "Promoviranje zdravijih životnih stilova među mladima u BiH osporavanjem rodnih stereotipa" koji su podržale Švicarska vlada i OAK fondacija a implementira se uz podršku CARE Balkans.
Kopirati
Drag cursor here to close