Agencija Sfera

Objavljen informativni vodič o turističkim događanjima u Mostaru

Lifestyle / Flash | 07. 06. 2017. u 10:21 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Sfera iz Mostara i ove je godine u suradnji s Turističkom zajednicom HNK/Ž izdala ljetni turistički vodič Hercegovine ''Tourist Info''.

Informativni vodič sadrži informacije o turističkim atrakcijama, aktualnim događajima, putovanjima, ponude i reklamni prostor ugostiteljskih objekata, turističkih agencija, i drugih, srodnih djelatnosti, te potrebne informacije neophodne za individualno organiziranje predstojećih odmora za domaće i inostrane posjetitelje.

Vodič je besplatan, te će biti distribuiran na području HNŽ, po ugostiteljskim objektima, turističkim agencijama, te po kulturnim centrima s tiražom od 15.000 primjeraka.

U vodič je umetnut prilog geografske karte Hercegovine i cijele BiH.

Shodno dosadašnjim projektima koje kompanija Sfera uspješno realizira, rezultati su neminovni, pa je tako i turistički vodič Hercegovine već godinama od strane Turističke zajednice HNŽ i brojnih klijenata prepoznat kao projekt u koje treba investirati.

Naša ciljana publika su posjetitelji, kako domaći, tako i inostrani, te nam je krajnji cilj pružiti im neophodne informacije o Mostaru i Hercegovini kako bi njihov boravak na ovim prostorima bio što ugodniji.

U nastavku Vam donosimo link za online izdanje turističkog vodiča kompanije Sfera.

Kopirati
Drag cursor here to close