Prljavi veš

Novi detalji pravne bitke Angeline Jolie i Brada Pitta

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2016. u 17:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prljavi veš iz brakorazvodne parnice jednog od najljepših holivudskih parova, Angeline Jolie i Brada Pitta, i dalje izlazi i zabavlja javnost, a među posljednjim detaljima pojavio se i onaj da Angelina zahtijeva od Pitta da se četiri puta mjesečno podvrgava testovima na drogu i alkohol. Nevjerojatno je da je ta informacija dospjela u javnost nakon što je 52-godišnji glumac zatražio od suda da se svi podaci o bitki za skrbništvo drže u potpunoj tajnosti, odnosno 'pod ključem', piše T-portal.

I sada su opet krenule međusobne optužbe. Naime, Pitt i njegov odvjetnik Lance Spiegel optužuju Angelinu i njezinu odvjetnicu Lauru Wasser da namjerno odaju informacije o njihovoj djeci, nakon što su njih dvije podnijele novi nalog te su se u medijima pojavili dijelovi iz tih dokumenata, poznatih pod nazivom 'October Stipulation'.

Riječ je o službenim sudskim dokumentima u kojima su detalji s psihoterapija na koju odlaze njihova djeca, podatak da je psiholog koji se bavi skrbništvom, napravio raspored posjeta djeci, kao i to da uskoro bivši supružnici sa svojom djecom odlaze na grupnu terapiju, a doznalo se i da glumac mora odlaziti na testiranja za drogu i alkohol.

Pittov odvjetnik sve to smatra velikom farsom i zahtijeva da njegov klijent dobije više termina s djecom, odnosno da ne bi trebao samo kratko boraviti s njima. Isto tako, rekao je da bi, osobito najmanji, 'trebali biti zaštićeni od javnog sramoćenja i stigme koja proizlazi iz pristupa javnosti povjerljivim informacijama koje se odnose na njihove emocionalne statuse i odnose s roditeljima'.

I sam glumac izjavio je da se on i Angelina nikako ne mogu dogovoriti i složiti s odredbama o rasporedu viđanja djece i skrbništvu.

'Namjeravam podnijeti zahtjev da se uspostavi raspored, osim ako se u međuvremenu ne postigne sporazum. Izuzetno sam zabrinut zato što sudski zapisi koji se odnose na skrbništvo nisu zapečaćeni te da bi informacije koje sadrže mogle prouzrokovati nepopravljivu štetu djeci i njihovim pravima na privatnost.'

Ono što je sve najviše zabrinulo, jesu mailovi koje je razmjenjivalo dvoje odvjetnika 'zaraćenih strana', a koji su također dospjeli u javnost. Neki mediji idu toliko daleko sa špekulacijama da su zapravo u skrivenu kopiju maila namjerno stavljeni mediji, kako bi sve to bilo objavljeno. U njima odvjetnica 41-godišnje glumice objašnjava kako ona i njezina klijentica nisu imali drugog izbora nego podnijeti zahtjev za 'October Stipulation' te kako su zaista željele da se situacija ne dovede do toga da se mora uplitati i sud. Spiegel joj je na to odgovorio kako smatra da će sve to uzrokovati ozbiljnu povredu privatnosti.

Što će se dalje odvijati, doznat će se već u siječnju, kada će se na sudu, na suprotnim stranama, naći Angelina Jolie i Brad Pitt, a sudac će odlučiti hoće li primarno skrbništvo nad Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Vivienne i Knoxom ostati u rukama njihove majke, ili će na svoje napokon doći i njihov otac.

Kopirati
Drag cursor here to close