KB Mostar

Novi ciklus tečaja pripreme za porođaj, prijave u tijeku

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2012. u 11:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi ciklus tečaja pripreme za porođaj na Odjelu za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice Mostar započinje 03. rujna 2012. godine.

Program tečaja obuhvaća zdravstveno - preventivni rad, zdravstveni odgoj, tehnike disanja i opuštanja, te planski odabrane kondicijske vježbe, koje u konačnici osiguravaju dobru suradnju i izdržljivost tijekom poroda.

Pozivaju se sve zainteresirane trudnice i budući očevi da se prijave i kontaktiraju nas na telefon br. 036 336 002, 036 336 216 ili e-mail: [email protected].

Organizacijom ovakvih tečaja nastoji se budućim roditeljima pružiti dovoljno informacija o trudnoći, razvoju ploda, prehrani, porođaju i boravku u rodilištu. Poseban naglasak u radu tečaja stavlja se na dojenje i njegu novorođenčeta.

Tečaj pripreme se sastoji od pet sastanaka koji uključuju predavanja i vježbe, što bi trebalo biti dovoljno da roditelji dobiju sve potrebne informacije. U rodilištu Kliničke bolnice Mostar moguća je i prisutnost očeva pri porodu, ali je potrebno da imaju potvrdu o završenom tečaju pripreme za porođaj, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću KB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close