Bliži se Uskrs

Nova poslastica: Džin tonik uskršnja jaja

Unutar jaja nalaze se čokoladni bombončići u obliku gumba s ružičastim punjenjem koji imaju okus džina.
Lifestyle / Flash | 27. 02. 2021. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ususret Uskrsu na tržištu su se već pojavili neki proizvodi koji su raspametili ljubitelje čokolade i džin tonika.

Mars&Spencer izbacio je uskršnje džin tonik jaje koje je prepuno omiljenih okusa!

Unutar jaja nalaze se čokoladni bombončići u obliku gumba s ružičastim punjenjem koji imaju okus džina.

Tople zrake sunce ugodno nas podsjećaju na dolazak proljeća, a s njim stiže blagdansko razdoblje Uskrsa. Još malo pa ćemo razmjenjivati vesele simbole ovih blagdana poput uskršnjih čokoladnih jaja. Ove godine, za oko su nam zapela džin tonik uskršnja jaja koje je izbacio Marks&Spencer, a o kojima se već na veliko priča na društvenim mrežama, prenosi Miss7.

Već popularno uskršnje jaje tako se sastoji od mliječne čokolade s okusom džin tonika, a punjeno je čokoladnim bombončićima u obliku gumba s ružičastim punjenjem koji ima okus džina. Kakva poslastica!

Osim toga, ovo slatko zadovoljstvo ima i totalno zabavni trenutak. Trešnjom jaja čokoladice unutra zveckat će poput kockica leda u miješalici za koktele. Za neke će ovo biti najzabavniji blagdani do sada. Posebno se to odnosi na stanovnike Velike Britanije koji ga već mogu nabaviti za nešto više od 40 kuna, a mnogi Britanci već ne mogu sakriti oduševljenje novim proizvodom.

''Samo još recite da nema puno kalorija i svi moji snovi bit će ostvareni'', ''Izgleda divno…što je bolje od džin i tonik čokoladica?'', komentirali su neki.

Kopirati
Drag cursor here to close