#Nova godina za 5#

Pet dobrih razloga zašto Novu dočekati u Mostaru!

Odbrojavanje počinje već 27.prosinca na #Winterville by Coca Cola stageu# uz mostarski Zoster, a dan poslije dolaze sarajevske Letu Štuke.
Lifestyle / Flash | 10. 12. 2018. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za doček Nove, 2019. godine, Grad Mostar je pripremio petodnevni program uz gostovanje velikih regionalnih i europskih glazbenih zvijezda, istaknuli su to organizatori iz Tima Mostar 2024.

Odbrojavanje počinje već 27. prosinca na #Winterville by Coca Cola stageu# uz mostarski Zoster, a dan poslije dolaze sarajevske Letu Štuke. U subotu, 29. prosinca nastupa zagrebački Elemental. Pretposljednjeg dana 2018. mostarskoj publici će se predstaviti velika europska tehno zvijezda DJ Olderic, koji stiže iz Italije.

Na veliko finale 31. prosinca, novogodišnju koncertnu pozornicu će zauzeti beogradski S.A.R.S. i sarajevsko Zabranjeno pušenje. Novogodišnji #stage# već u 19 sati otvorit će DJ ROOF AW!

''Glazbeni program mostarske #Nove godine za 5#, upotpunit će kreativni i gastronomski sadržaji Zimskog grada Winterville by Coca Cola. Publika u regijiima bar pet dobrih razloga da Novu 2019. godinu dočeka upravo u Mostaru'', priopćili su organizatori iz Tima Mostar 2024.

Kopirati
Drag cursor here to close