Malo se 'ugrijao'

Nogometaš PSG-a Verratti prenoćio u zatvoru zbog pijanstva

Izmjereno mu je 0,49 mg/l alkohola u krvi, dvostruko više od dopuštenog zakonskog ograničenja u Francuskoj od 0,20 mg/l.
Lifestyle / Flash | 02. 11. 2018. u 23:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marco Verratti, veznjak PSG-a i talijanske reprezentacije, završio je u zatvoru nakon što ga je policija uhvatila da upravlja automobilom u pijanom stanju.

Uhićen je u noći s utorka na srijedu, a kako pišu talijanski mediji navodno je imao dvostruko više alkohola u krvi od dopuštene količine, piše L’Équipe.

Izmjereno mu je 0,49 mg/l alkohola u krvi, dvostruko više od dopuštenog zakonskog ograničenja u Francuskoj od 0,20 mg/l.

Verratti je prespavao iza rešetaka, a nakon što se otrijeznio pušten je na slobodu. Sa sigurnošću može računati na novčanu kaznu i na oduzimanje vozačke dozvole.

PSG se oko njegovog slučaja već oglasio i objavio kako Varrattija čeka velika kazna kluba.

"Prema pravilima koja su sastavni dio ugovora svih naših igrača, Marcu Verrattiju će biti oduzet dio zarade kao etički bonus, koji svakog igrača PSG-a obvezuje primjereno se ponašati i poštovati statut kluba", navodi se.

Osim kluba i policije, vjerojatno će i trener Tuchela posegnuti za stegovnim mjerama, a u prošlome je kolu ostavio Mbappéa na klupi jer je kasnio na okupljanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close